Take away Bestil bord

Bagt kartoffel

Bestil bord Bestil take away Se menukort

Har du lyst til en bagt kartoffel? Her på Bone's kan du få bagte kartofler med lækkert fyld til din bøf eller salat. Det er det perfekte tilbehør til dit BBQ-måltid.

Få velsmagende bagt kartoffel på Bone’s

Hos Bone’s kan du frit vælge hvilken slags kartoffel, du vil have til dit kød. Her er bagt kartoffel selvfølgelig én af valgmulighederne. Er der noget bedre end en varm, blød og fluffy varm kartoffel med smeltende smør? Det står fantastisk til vores møre og saftige kød. Hvis du mere er til det sprøde, kan du for eksempel vælge vores pommes frites eller Bone’s special fries.

Bagt kartoffel: Det ideelle tilbehør

Den bagte kartoffel er det ideelle tilbehør til dit BBQ-måltid. Langt størstedelen af vores bagte kartofler er estima, som er en engelsk sort. De kan kun fåes i sæson og er de lækreste kartofler til din bagte fornøjelse.

Prøv den for eksempel til vores New Route 66 BBQ platter, hvor du får oksemørbrad, Bone’s Original Spareribs, stegt kyllingebryst fra dansk gårdkylling og to sprøde løgringe – til dig, der nægter at vælge!

New Route 66 BBQ platter får sit navn efter den berømte Route 66 i USA. Route 66 var en hovedvej i USA, der blev grundlagt i 1926 og siden er blevet berømt verden over. Den oprindelige rute, der var 3939 kilometer lang, begyndte i Chicago, Illinois og går igennem Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona og Californien til Los Angeles. Route 66 er dog blevet ændret flere gange og ender i dag i Santa Monica i Californien, blot et stenkast fra Stillehavet. Route 66 giver dig en bid af USA's bredde – ligesom New Route 66 BBQ platter giver dig bredden på alt den lækre mad, USA har at tilbyde. Og med en bagt kartoffel som tilbehør har du den perfekte BBQ-sammensætning.