Take away Bestil bord

Salatbar

Bestil bord Bestil take away Se menukort

Findes der noget bedre end en lækker salatbar som forret eller til frokost? Hos Bone’s sætter vi pris på en frisk salatbar. For når middags- eller aftensmaden står for døren, er der masser af gode grunde til at vælge en salat til at stille den lille sult eller varme op til hovedretten. Den perfekte salatbar består af mange forskellige ingredienser. Grøntsager, som bidrager med vitaminer, kylling, der bidrager med protein, og dressing, som bidrager med masser af smag. Alt sammen er med til at skabe lækre smagskombinationer.

Salatbar med friske råvarer

Den bedste salatbar indeholder et stort udvalg med lækre råvarer, så du selv kan mikse og matche de forskellige smage. Derfor har vi på Bone’s også et kæmpe udvalg af alt fra grøntsager, salat, frugt, champignoner, nudler, kylling, pasta, croutoner, nødder og meget mere, som du kan vælge imellem til din salatbar i restauranten. Derudover er der også et udvalg af dressing – eksempelvis thousand island, karry-mango, ranch dressing og mange flere.

All-you-can-eat salatbar

Salatbaren behøver ikke at være en forret, men kan også fungere som tilbehør til din hovedret. Det kunne for eksempel være som supplement til dine saftige BBQ-spareribs eller Big Boy Burger. Hvis du vælger den som hovedret, kan du spise så meget, du vil. Vi tilbyder nemlig all-you-can-eat salatbar, så du kan pendle frem og tilbage mellem dit bord og salatbaren, så meget som du lyster.

Blandt-selv salat

På Bone’s har du mulighed for at blande din salat helt selv, så den bliver præcis, som du ønsker den. Du kan vælge at spise salatbaren enten på restauranten, som forret eller som hovedret. Eller du kan tage den med dig fra Bone’s Take Away. Der følger desuden salatbokse med i de fleste af Bone’s Take Away-bokse, som du kan booke online. Men skulle du alligevel have brug for at købe nogle flere eller en enkelt, kan du vælge at tilføje en eller flere salatbokse til din ordre på vores hjemmeside.