Take away Bestil bord

Hvordan skal din bøf steges?

Vælg mellem rød, medium eller gennemstegt

Serveret med hvidløgssmør +10
65

All you can eat - Ta' selv forret & dessert!

Salatbar & Softicebar

Til din hovedret kun 79

65

Psst! Softicebar kan byttes til Bone's Cheesecake.

Bone's Salat
5 stk.
5 stk.
2 stk.
4 stk.
Sauce & dip

Download vores menukort

Se hele Bone’s menukort her

Hvis du elsker amerikansk BBQ, lækkert kød og sprøde pomfritter, kan du med garanti finde en ret, du kan lide på vores menukort. Hos os kan du finde noget til ethvert familiemedlem. Vi har også et menukort til børn, hvor alle de klassiske retter er - blot i børnevenlige størrelser.

 

Er der plads til dessert, kan du gå i krig i vores softicebar, hvor du får all-you-can-eat med et stort udvalg af topping – lige fra karamel sauce til knuste sprøde Oreo kiks. Bestil et bord online i dag.

 

Bone’s menukort: Real American BBQ

Uanset hvilken type amerikansk mad du er til, kan du finde det på vores menukort. Vi har nemlig et væld af de mest populære madtyper, der tager inspiration fra det amerikanske køkken.

Vi garanterer derfor, at du altid vil få et lækkert stykke kød, der er stegt efter dine præferencer, uanset hvad du vælger.

 

Vores menukort byder blandt andet på:

 

Hos os bruger vi kun råvarer af meget høj kvalitet og sikrer naturligvis, at maden er veltilberedt. 

 

Bone’s menukort byder også på velsmagende burgere

På vores menukort kan du også finde forskellige burgere, der alle byder på anderledes smagsoplevelser. Du kan blandt andet bestille vores klassiske Big Boy Burger med en bøf af oksekød og alt det fyld, som du kender.

Hvis du vil prøve noget andet, kan du med fordel vælge vores Bad Boy Burger med oksekød, spareribs uden ben, Smoked BBQ samt løgringe på toppen. Du kan også få både Big Boy Burger med Chicken Tendens eller alternativt med en vegetar bøf, hvis du ikke spiser kød. Udforsk vores menukort, og vælg din favoritburger.

 

Alle hovedretter serveres med kartofler

Til alt godt kød og alle gode burgere hører kartofler til. Derfor følger der naturligvis kartofler med til alle hovedretter, og du kan vælge mellem flere forskellige slags. Vi har selvfølgelig de klassiske french fries, men du kan også vælge at bestille bagte kartofler med blandt andet creme fraiche, almindeligt smør eller hvidløgssmør.

Vælg mellem mange side orders

Vores menukort byder naturligvis også på en lang række af side orders, der komplementerer resten af måltidet helt perfekt. Her kan du med garanti også finde noget, der falder i din smag. Du kan altid bestille en ekstra side order, hvis du - mod forventning - ikke er blevet helt mæt efter det første måltid. Vælg mellem alle vores forskellige side orders, og nyd et lækkert måltid fra Bone’s.

 

All you can eat salatbar

Hos os har vi ikke kun godt kød. Vi har også en salatbar, der er fyldt med frisk salat i mange former. Du kan bruge salatbaren til at få en lækker forret eller til at have lidt grønt ved siden af din hovedret. Med all-you-can-eat kan du gå flere gange og spise lige så meget, som du vil.

 

Glem ikke desserten

Det er ikke kun salaten, du kan gå op til mere end én gang. Du kan nemlig også bestille all-you-can-eat i vores softicebar. Her kan du fylde lige så mange skåle op, som du vil med lækker softice og forskellige typer af drys. På den måde kan du få den perfekte afslutning på en lækker middag hos os.

 

Gå på opdagelse i vores menukort i dag, og find en Bone’s restaurant nær dig, hvor du kan få en formidabel middag for hele familien. Se også vores familieklub og studietilbud.