Take away Bestil bord

Jagten på verdens bedste BBQ

Smagen af Bone's berømte BBQ spareribs bliver til gennem den rette kombination af tålmodig tilberedelse, magert kød og en traditionsrig, forfinet BBQ sauce.

På Bone’s hylder vi det amerikanske køkken, og vi sætter en ære i at tilberede vores mad helt fra bunden, præcis som i de gamle dage i USA. Uanset om det gælder kødet i vores burgere eller tilbehøret i salatbaren, så bruger vi kun de bedste råvarer og tilbereder alt fra bunden.

Når vi for eksempel tilbereder vores spareribs, får de først lov at trække en time i en saltlage, derefter to timer i vores specielle BBQ-ovn. Det gør vores spareribs møre og saftige.

Hos Bone's Restauranter tager det tre timer fra, vi starter tilberedningen, til at vi serverer sprøde spareribs.

Vores spareribs bliver penslet med vores egen hemmelige BBQ-sauce og får derefter en tur på grillen ved hård varme. De høje stegetemperaturer gør, at BBQ-saucen karamelliserer på kødet. Det giver den fantastiske smag af sprødt, stærkt og sødt.

Hele processen tager mere end tre timer. På den måde tilbereder vi vores spareribs hver eneste dag, året rundt, i alle vores restauranter. Så når vi siger, at vores spareribs er de bedste, så mener vi det. Vi kalder dem ’Bone’s Original Spareribs’.