Take away Bestil bord

Chili cheese tops

Bestil bord Bestil take away Se menukort

Vi kender dem alle: De er saftige, lækre og fyldt med smeltet ost. Chili cheese tops er for alvor blevet en favoritspise herhjemme og i USA. Og det er også forståeligt – for vi er selv utroligt vilde med dem hos Bone’s. Så vilde, at vi selvfølgelig har tilføjet chili cheese tops til vores menukort, så vores gæster kan få lov til at knase sig igennem den sprøde skorpe og ind til smeltet cheddarost og friske jalapeños.

Lækker ost og friske jalapeños

Hemmeligheden bag chili cheese tops er ikke bare cheddarosten i det indre lag af snacken. For det meste forbinder vi jalapeños som en stærk chili, der får munden til at brænde. Men ved at tilberede chili cheese tops med friske jalapeños, bliver de ikke så stærke – og alle kan derfor være med.

Hos Bone’s er vores chili cheese tops lavet af de lækreste råvarer, så vores gæster kan opleve den lækre, sprøde snack fra sin bedste side. Smagen er mild og krydret, uden at være for stærk. Og så indeholder vores chili cheese tops selvfølgelig masser af lækker cheddarost. Bestil eventuelt snacken som tilbehør til dine Bone’s Spareribs eller Big Boy- og Bad Boy burger.