Take away Bestil bord

Hvidløgsbrød

Bestil bord Bestil take away Se menukort

Er der noget bedre følgeskab til din mad end et stykke lunt hvidløgsbrød med smeltet smør? Hos Bone’s har du selvfølgelig mulighed for at sætte tænderne i sådan et stykke, når menuen står på BBQ.

Få sprødt hvidløgsbrød hos Bone’s

Hos Bone’s tilbereder vi vores hvidløgsbrød, så det får den helt rigtige sprødhed. Brødet er toppet med hvidløgssmør med krydderurter, der går perfekt til vores menu. Med hvidløgsbrødet får du en side order, der går perfekt til hvilket som helst stykke kød, du har valgt at sætte tænderne i. Måske vil du kombinere din oksemørbrad, Bone’s Original Spareribs eller danske gårdkylling med det sprøde brød toppet med smør og hvidløg? Det står perfekt til dit måltid.

Hvidløgsbrød giver dig mere smag

Brød er noget helt særligt – det kan de fleste vist blive enige om. Men når et stykke lækkert, sprødt brød bliver toppet med hvidløgssmør, bliver det til noget udover det sædvanlige. I USA bliver hvidløgsbrød ofte serveret med pastaretter som lasagne og spaghetti, men det går også uovertruffen til klassisk BBQ-mad som Bone’s Original Spareribs, oksemørbrad og stegt kyllingebryst. Forkæl dig selv med en række af vores side orders, som for eksempel crispy chicken tenders, hot buffalo chicken wings eller BBQ chicken wings – alle fra dansk gårdkylling – og så selvfølgelig hvidløgsbrød med eller uden ost.

Prøv også vores hvidløgsbrød med ost

Udover det klassiske hvidløgsbrød kan du også få vores hvidløgsbrød med ost. Den cremede, smeltede ost er det perfekte match til den sprøde skive brød, så det hele går op i en højere enhed. Vælg det for eksempel som side order til vores New Route 66 BBQ platter, hvor du får oksemørbrad, Bone’s Original Spareribs, stegt kyllingebryst fra dansk gårdkylling og to sprøde løgringe – til dig, der nægter at vælge! På den måde er du sikret lidt af det hele, vores menukort har at tilbyde – og det står selvfølgelig perfekt til vores hvidløgsbrød med ost.