Take away Bestil bord

New York Strip Steak

Bestil bord Bestil take away Se menukort

Hos Bone’s får du oksekød i bedste kvalitet, der smelter på tungen. Bone’s New York Strip Steak er mad for kødelskere. Vi serverer Real American BBQ, så uanset hvilken type amerikansk mad du er til, kan du finde det på vores menukort. Vi har nemlig et væld af de mest populære madtyper, der tager inspiration fra det amerikanske køkken.

Smag saftig New York Strip Steak på Bone’s

Bone’s er Real American BBQ. Vi har et væld af de mest populære madtyper, der tager inspiration fra det amerikanske køkken. Vores oksemørbrad bliver tilberedt, så det er mørt, saftigt og smagfuldt. Oksemørbraden bliver tilberedt og krydret på bedste vis, så det står helt perfekt til vores lækre tilbehør.

Prøv den for eksempel til vores sprøde og lækre pommes frites, som er den perfekte partner til det saftige og møre kød, du får i vores New York Strip Steak.

New York Strip Steak fra Grass-fed Uruguay Hereford kødkvæg

Hos Bone’s kommer alt oksekød fra kødkvæg fra Uruguay. Her finder du kvæg, der har levet hele livet på græs, så du er sikret en god bøf i høj kvalitet og så har dyrene haft det godt på åbne arealer med fri adgang til natur og vand.

Bone’s New York Strip Steak går perfekt til dine favoritter på vores side orders menukort. Prøv for eksempel vores majskolbe. Man skulle ikke tro det, men denne simple ret er en nærmest uvurderlig side order til dit BBQ-måltid. Den søde majskolbe med salt og smør står perfekt til det saftige oksekød og til det amerikanske køkken. Du kan også vælge mellem de mange andre muligheder på kortet, som for eksempel hvidløgsbrød med eller uden ost, nacho cheese triangles, chicken tenders eller hvad du ellers har lyst til at supplere den fantastisk steak med.