Take away Bestil bord

Pomfritter

Bestil bord Bestil take away Se menukort

Til alt godt kød og alle gode burgere hører kartofler til. Du kan for eksempel få de klassiske french fries, som er den perfekte sprøde, salte og lækre kompagnon til dit kød.

Smag pomfritter der knaser helt rigtigt

Man kan ikke sige klassisk amerikansk mad uden at sige french fries, pomfritter, fritter – kært barn har mange navne. Hos Bone’s tilbereder vi pomfritterne, så de får den helt rigtige sprødhed og salte smag til din mad. Fritter er selvfølgelig ikke den eneste slags kartoffel på vores menukort, men hvis du kører den helt klassiske stil, er der ingen anden potato end den.

Pomfritter er det ideelle tilbehør

Fritter er den perfekte følgesvend til vores saftige, møre og velsmagende kød. Er der noget bedre end en mundfuld kød i højeste kvalitet efterfulgt af en sprød pomfrit dyppet i din valgte sauce eller dip? Hvad end du er til oksemørbrad, spareribs eller kylling er Bone’s pomfritter det perfekte match til din hovedret. Få for eksempel din serveret med en New Route 66 BBQ platter med med oksemørbrad, Bone’s Original Spareribs, stegt kyllingebryst fra dansk gårdkylling og to sprøde løgringe.

Historien om pomfritter

Historien om pomfritten er lang og bred, men den tynde, sprøde fætter, vi serverer, blev populær verden over på grund af den amerikanske madkultur. Det var de store fastfood-kæder som McDonald’s og Burger King, som gjorde de tynde fritter, vi kender i dag, verdensberømte.

I USA har man tradition for at servere en hel række af toppings til fritterne, som for eksempel ost, chili con carne eller hvad der ellers kunne være lækkert at afrunde kartoflerne med. Hos Bone’s synes vi dog, de er skønne om de er: sprøde, salte og helt uimodståelige til dit BBQ-måltid. Og så må du selv bestemme, om du dypper i sauce, dip eller bare spiser dem, som de er.