Take away Bestil bord

Mashed Potatoes

Bestil bord Bestil take away Se menukort

Hos Bone’s laver vi mashed potatoes som i USA – og den fløjlsbløde kartoffelmos går perfekt til vores lækre, saftige kød, om du så er til oksekød som striploin eller oksemørbrad eller kylling som kyllingebryst, buffalo wings eller sprøde chicken tenders.

Nyd lækker, cremet mashed potatoes på Bone’s

Vores mashed potatoes tager udgangspunkt i den amerikanske måde at lave mash. American style mashed potatoes er en let soufflerende, let og lækker kartoffelmos, som står fantastisk til vores møre og smagfulde kød. Med mashed potatoes får du en kartoffel, der går perfekt til hele vores menu og til hvilket som helst stykke kød du har valgt at sætte tænderne i. Måske vil du kombinere din oksemørbrad, Bone’s Original Spareribs eller danske gårdkylling med den lette og lækre kartoffelmos? Det står perfekt til dit måltid.

Sådan laver vi de bedste mashed potatoes

Hos Bone’s laver vi kartoffelmos som i De Forenede Stater. Det vil sige, at vi laver den let soufflerende og elegant. Den går perfekt til for eksempel vores New Route 66 BBQ, hvor du får oksemørbrad, Bone’s Original Spareribs, stegt kyllingebryst fra dansk gårdkylling og to sprøde løgringe – til dig, der nægter at vælge!

New Route 66 BBQ platter får sit navn efter den berømte Route 66 i USA. Route 66 var en hovedvej i USA, der blev grundlagt i 1926 og siden er blevet berømt verden over. Den oprindelige rute, der var 3939 kilometer lang, begyndte i Chicago, Illinois og går igennem Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona og Californien til Los Angeles. Route 66 er dog blevet ændret flere gange og ender i dag i Santa Monica i Californien, blot et stenkast fra Stillehavet. Route 66 giver dig en bid af USA's bredde – ligesom New Route 66 BBQ platter giver dig bredden på alt den lækre mad, USA har at tilbyde.