Take away Bestil bord

Oksemørbrad

Bestil bord Bestil take away Se menukort

Hos Bone’s får du oksemørbrad i bedste kvalitet, der smelter på tungen. Bone’s oksemørbrad er mad for kødelskere. Vi serverer Real American BBQ, så uanset hvilken type amerikansk mad du er til, kan du finde det på vores menukort. Vi har nemlig et væld af de mest populære madtyper, der tager inspiration fra det amerikanske køkken.

Smag oksemørbrad der smelter på tungen

Bone’s er Real American BBQ. Vi har et væld af de mest populære madtyper, der tager inspiration fra det amerikanske køkken. Vores oksemørbrad bliver tilberedt, så det er mørt, saftigt og smagfuldt. Oksemørbraden bliver tilberedt og krydret på bedste vis, så det står helt perfekt til vores lækre tilbehør.

Kombiner for eksempel din oksemørbrad med den cremede og lækre mac & cheese, sprøde og salte majskolber eller hvad med lunt hvidløgsbrød med eller uden ost? Det hele står ekstraordinært godt til det møre, saftige og smagfulde kød i bedste kvalitet. Du vælger selv, om du vil parre det skønne kød med pebersauce, whiskeysauce, bearnaisesauce eller spareribs sauce.

Til alt godt kød og alle gode burgere hører kartofler til. Derfor følger der naturligvis kartofler med til alle hovedretter, som for eksempel oksemørbrad, og du kan vælge mellem flere forskellige slags. Vi har selvfølgelig de klassiske french fries, men du kan også vælge at bestille bagte kartofler med blandt andet creme fraiche, almindeligt smør eller hvidløgssmør.

Er du en vaskeægte kødelsker?

Bone’s er det perfekte sted for en vaskeægte kødelsker. Her finder du flere forskellige typer kød, hvor oksemørbrad naturligvis er inkluderet. Bestil for eksempel New Route 66 BBQ platter, hvor du får oksemørbrad, Bone’s Original Spareribs, stegt kyllingebryst fra dansk gårdkylling og to sprøde løgringe – til dig, der nægter at vælge!

New Route 66 BBQ platter får sit navn efter den berømte Route 66 i USA. Route 66 var en hovedvej i USA, der blev grundlagt i 1926 og siden er blevet berømt verden over. Den oprindelige rute, der var 3939 kilometer lang, begyndte i Chicago, Illinois og går igennem Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona og Californien til Los Angeles. Route 66 er dog blevet ændret flere gange og ender i dag i Santa Monica i Californien, blot et stenkast fra Stillehavet. Route 66 giver dig en bid af USA's bredde – ligesom New Route 66 BBQ platter giver dig bredden på alt den lækre mad, USA har at tilbyde.

Oksemørbrad fra Uruguay kødkvæg

Hos Bone’s kommer alt oksekød fra kødkvæg fra Uruguay. Her finder du kvæg, der har levet hele livet på græs, så du er sikret en god bøf i høj kvalitet.

Bone’s oksemørbrad kommer i 7oz eller 198 gram og er center cut, saftig og lækker mørbrad. Oksekødet er fra Uruguay kødkvæg, der har levet hele livet på græs. Du vælger selv, om din oksemørbrad skal være rød, medium eller gennemstegt – og så kan du selvfølgelig få den serveret med enten hvidløgs- eller trøffelsmør. Hos Bone's kan du nyde en velsmagende oksemørbrad til dine sprøde pomfritter eller en selvvalgt salat.