Take away Bestil bord

Frokost-take away fra Bone's

Bestil bord Bestil take away Se menukort

Har du lyst til lækker amerikansk take away til frokost? Hos Bone's kan du bestille frokost-take away hver lørdag og søndag fra kl 11.30 i alle vores restauranter.

I hverdagen har restauranterne Aalborg C, Skalborg, Aarhus C, Tilst, Herning, Hjørring, Horsens, Randers, Silkeborg, Sønderborg, Vejle, Herlev, Køge, Roskilde, Esbjerg og Kolding åbent, hvor det er muligt at bestille frokost-take away.

Du bestiller take away til frokost, ligesom du er vant til at bestille almindelig take away fra vores restauranter om aftenen. Med take away fra Bone's til frokost, kan du få nem, hurtig og lækker mad fra din lokale Bone's restaurant. Du bestiller enten via telefon, online eller nede din lokale restaurant.

Vi har mange restauranter rundt omkring i landet og du kan nemt finde den, der er tættest på dig. Det bliver ikke lettere, når du leder efter lækker amerikansk take away til frokost.

Bestil også salater og side orders til frokost

Hos Bone's har vi et bredt udvalg af lækre frokostretter, du kan gå ombord i, når sulten skal stilles midt på dagen. Vi har forskellige retter, der passer til forskellige situationer. Vi har det nemme, du kan tage med dig videre. Vi har de større retter, som du med fordel kan spise derhjemme. Og så har vi lidt af hvert, der passer til stort set alle hverdagssituationer.

Er du ikke til spareribs eller en lækker burger i dag, så kan du også få både salater eller side orders. På den måde kan du supplere med vores større retter eller bare vælge lidt af det hele. Der er mange muligheder med vores store udvalg af frokostretter som take away.

Bestil take away online hos Bone's

Hvis du leder efter det bedste takeaway til frokost, og du gerne vil bestille så let som muligt, så kan du bestille online fra alle restauranter. Uanset hvor du bestiller fra, så har vi et stort udvalg af burger, spareribs, salater og meget andet. Hos Bone's garanterer vi, at du altid får god mad af de bedste råvarer, når du spiser frokost-take away.

Hvis du vil gøre det ekstra nemt for dig, og dem du skal spise frokost med, kan du med fordel vælge en af vores Bone’s Boxe. Med en Bone’s Box får du alt det, du skal bruge for at spise en god og solid frokost. Du får masser af kød, masser af kartofler eller pommes fritter i vores Bone’s Boxe og så er der selvfølgelig også salat med, med dressing og dip til.

Se vores frokostmenu og vælge den box eller frokostret, der passer bedst til dig.

Husk, at du altid er velkommen til at spise i en af vores restauranter, hvis du beslutter dig for at tage ud at spise frokost. Uanset om du vil spise hjemme eller ude, er vi klar i restauranten til at lave din mad.