Take away Bestil bord

Take away i Aalborg

Hos Bone’s i Aalborg har du mulighed for at spise i vores hyggelige restaurant, hvor du får hele oplevelsen af det gode gamle USA med. Men hvis det har været en lang dag, har du også mulighed for at tage hele atmosfæren og de velkendte retter fra Bone’s populære menukort med hjem i en box. Vi byder nemlig på hurtig og velsmagende take away i Aalborg, som du kan bestille til afhentning hjemmefra.

Vælg take away i Aalborg fra et stort menukort

Her har du mulighed for at bestille den lækre og saftige mad fra vores menukort og få det med hjem i en take away-boks. Du kan vælge mellem alt lige fra vores fedtede BBQ-spareribs og møre steaks til frisk salatbar og sprøde pommes frites.

Vi har desuden et bredt udvalg af boxe, som er tilpasset med velsmagende mad til hele familien. På den måde får I hyggen med hjem til jeres eget spisebord. Det er den perfekte start på weekenden eller en nem og smagfuld løsning i hverdagen.

Take away fra Bone’s: Nemt og ligetil

Har du lyst til take away i Aalborg fra vores restaurant? Alt, du skal gøre, er at gå ind på vores hjemmeside og bestille maden til det tidspunkt, du ønsker at afhente det. Derefter sørger vi for at have maden klar, så snart du dukker op i vores restaurant. Og du vælger selv, om du vil blande din egen sprøde salatboks fra vores buffet, eller om vi skal blande en for dig. Før du kan nå at tælle til tre, så er aftensmaden klaret for dig.

Nem take away i Aalborg til enhver anledning

Vi har take away i Aalborg til enhver anledning. Om så det er til hele familien, et par venner eller bare dig selv. Du kan derfor med fordel se hele vores lækre amerikanske madudvalg i vores menukort på vores hjemmeside.

Du kan både bestille en box med en masse forskelligt eller vores menuer, som du kender dem, enkeltvis. Du bestemmer selv, om det skal være BBQ-spareribs, en mør steak eller en velsmagende burger. Og så har du selvfølgelig også mulighed for at bestille en salatskål, som du selv kan fylde fra vores buffet.

Populært take away i Aalborg

Det kan - afhængig af dagen - være forskelligt, hvad du gerne vil have til aftensmad eller frokost. Hos os kan du derfor vælge mellem et bredt udvalg af det bedste og mest populære take away, der tager inspiration i det amerikanske køkken. Bliv klogere på dine muligheder for take away i Aalborg fra vores restaurant herunder.

Kød: Steaks, bøffer og spareribs

Hvis du er sulten efter en god omgang saftigt kød, så kan du helt sikkert finde noget i vores menukort. Vi har nemlig et stort udvalg af forskelligt kød, og hvis du aldrig har prøvet vores BBQ-spareribs før, så kan vi kun anbefale, at du gør det. Du kan også vælge et mørt stykke oksemørbrad, som med garanti kan få din mund til at løbe i vand.

Burger: The Big Boy, the Bad Boy og the Mexicana

Du går aldrig galt i byen med en velsmagende burger fra os. Vores Big Boy Burger byder nemlig på en stor bøf på 170 gram, friske tomater, drueagurk, løg, bacon, ketchup, mayo og cheddarost. Du kan endda få burgeren som vegetar, hvis du foretrækker det.

Side orders: Stiller den sidste sult

Du kan også bestille take away i Aalborg fra os med forskellige, mindre side orders. De er perfekte til at stille den sidste sult efter hovedmåltidet, hvis du stadig er sulten. Derudover kan du snacke lidt af vores side orders, hvis du blot er lækkersulten. Du kan blandt andet vælge mellem friske chili cheese tops, stærke eller milde kyllingevinger, sprødt hvidløgsbrød og meget mere.

Køb en stor sodavand til hele familien

Til et godt måltid hører drikkevarer også hjemme. Hvis du ikke har noget lækkert at drikke derhjemme, kan du bestille en eller flere store sodavand med i din ordre - de kommer selvfølgelig direkte fra køleskabet. Forkæl dig selv lidt ekstra med en Pepsi eller Faxe Kondi, når du bestiller take away i Aalborg fra vores restaurant i Aalborg.

Bestil take away i Aalborg fra Bone’s

Hvis du ikke allerede er blevet ekstra sulten af at læse om vores store udvalg af lækkert og velsmagende mad til take away i Aalborg, garanterer vi, at du bliver det, når du ser vores menukort. Her har vi nemlig sultvækkende billeder af vores menuer og retter, så du kan se, hvad du bestiller.

Du kan gå på opdagelse i hele vores udvalg af take away i Aalborg her. Det er nemt at bestille, og du kan gøre det fra hjemmet, arbejdspladsen eller passagersædet i bilen på din telefon - så gør vi maden klar til det aftalte tidspunkt. Vi glæder os til at se dig.