Take away Bestil bord

Take away i Aarhus

Foretrækker du at spise dejlig mad i hjemlige omgivelser? Hos Bone’s har du mulighed for at bestille take away i Aarhus til afhentning. Så slipper du for selv at stå for indkøbet og tilberedningen af din aftensmad. Alt, du skal gøre, er at udforske vores store udvalg af lækker mad og take away-menuer med blandt andet spareribs, kylling, burger og pommes frites og lægge en bestilling. Så laver vi maden klar til dig, og du får både den lækre, amerikanske mad og den gode atmosfære med hjem.

Real American BBQ som take away i Aarhus

Vi har sammensat et hav af take away boxe til afhentning med både fedtede BBQ spareribs, saftig kylling og sprøde pommes frites, som du kan tage med hjem. Når du har lagt din bestilling, begynder vi at tilberede maden i restauranten. Så kan du afhente den som take away i Aarhus til det aftalte tidspunkt hos vores restaurant. Det er både nemt og ligetil.

Mange af vores boxe indeholder desuden frisk og sprød salat, som du selv kan blande i vores salatbuffet, når du afhenter din mad. Hvis du gerne vil have det hele klar, når du kommer, kan vi også blande salaten for dig. Det har aldrig været lettere at få et godt måltid serveret til aftensmaden. Bestil derfor din take away i Aarhus fra Bone’s.

Take away til hele familien fra Bone’s

Hos vores restaurant i Aarhus har vi take away til hele familien. Du kan nemlig vælge mellem alle vores klassiske retter, som du kender fra restauranten - det inkluderer også vores junior retter. På den måde kan du finde noget til både mor, far og børnene. Gå på opdagelse i hele Bone’s menukort til take-away i Aarhus.

Bone’s boxe: Lækkert kød til take away

Hvis du er sulten efter noget lækkert kød, men du ikke selv gider at tilberede og stege det, så bestil take away fra vores restaurant i Aarhus. I vores menukort kan du vælge vores populære Bone’s Boxe, som indeholder mørt og saftigt kød. Du kan eksempelvis bestille spareribs til forskellige antal personer, så du kan nyde take away fra Bone’s, både når du er selv, og når du er sammen med familie eller venner.

Derudover kan du lægge en bestilling på en helstegt mørbrad, der er stegt til perfektion af vores gode kokke. Når du tilføjer mad til din ordre, kan du vælge, hvilken slags kartofler du vil have til kødet, hvilken sovs du gerne vil have med, og om du vil have salat med i købet. Med en Bone’s Box får du altså styr på hele aftensmaden nemt og hurtigt.

Har du stadig plads i maven efter hovedmåltidet? Så kan du selvfølgelig også købe lækre desserter med - vi har både velsmagende is og sød cheesecake.

Husk drikkevarerne til det store måltid

Når du får et stort måltid, er det vigtigt - og rart - med kolde drikkevarer, der kan slukke tørsten. Derfor kan du også tilføje drikkevarer til din take away mad fra os. Vi har nemlig forskellige sodavand på køl, så du kan få en iskold Pepsi eller Faxe Kondi med hjem. Boblerne fra brusen og den fantastiske smag bidrager kun til den gode madoplevelse derhjemme.

Bone’s Aarhus: Take away til enhver anledning

Vi har løbende forskellige tilbud på vores take away i Aarhus, og du kan derfor finde mad til gode priser og til enhver anledning hos os. Om så det er til Super Bowl, fødselsdagen, fredagshyggen eller noget helt fjerde, så klarer vi aftensmaden for dig. Alt, du skal gøre, er at besøge vores hjemmeside og bestille din box. Så sørger vi for at tilberede maden, og du kan sørge for at slappe af i dagens anledning.

Vi er også en let løsning, hvis du skal have et større selskab på besøg derhjemme. Du kan nemlig bestille mad til den helt store guldmedalje hos os. Vi sørger for, at maden står klar til det aftalte tidspunkt, så det eneste du skal gøre, er at afhente maden og hygge dig med dit selskab.

Du kan også spise på vores restaurant

Hvis du trænger til en aften uden for hjemmets vægge, kan du tage familien med og besøge vores hyggelige spisested i Aarhus. Her har du mulighed for at gøre en helt almindelig hverdagsaften lidt mere hyggelig med forkælelse for hele familien. Vi har sjove faciliteter for børn, så de kan hygge sig og lege, mens I spiser maden i restauranten - måske endda sammen med en god flaske vin?

Tag et kig på vores store menukort til restauranterne, hvor du kan få alt fra fedtede BBQ spareribs, møre steaks og velsmagende burgere til lækker softice fra vores sukkersøde isbuffet. Bestil et bord online her, og tag hele familien med på en tur til det gamle USA. Vi glæder os til at se dig.

Hvor ligger restauranten?

Vores restaurant ligger helt nede ved Åen i Aarhus, som er et af de hyggeligste områder i hele Smilets By. Her er du ikke langt fra hverken centrum eller Aarhus Havn, og du er sikkert allerede gået forbi os en gang eller to. Helt nøjagtigt ligger vores restaurant på adressen: Åboulevarden 20. Tag et smut forbi til en sen frokost eller en lækker omgang aftensmad.