Take away Bestil bord

Take away i Odense

Har du ikke tiden, lysten eller overskuddet til selv at lave mad i dag? Så er vores restaurant i Odense klar til at tilberede take away til dig. Når alle planerne om maden går i vasken, gør vi nemlig din aften både nemmere og hyggeligere. Ved at bestille take away i Odense fra Bone’s får du den måske letteste og mest velsmagende mad i byen. Det er amerikansk, det er BBQ, og det er lækkert.

Få smagfuld og saftig take away i Odense fra Bone’s

Hvis det skal gå stærkt, og maden skal være smagfuld og lækker, så er vi det sikre valg. Vi har nemlig et bredt udvalg af take away i Odense, og du kan bestille vores lækre menuer som take away direkte fra vores hjemmeside.

Du kan både bestille lækre BBQ-spareribs, møre steaks og blande din egen salatbar med frisk salat til at tage med hjem. Og så har vi et bredt udvalg af boxe til hele familien, som du kan tage med hjem til de voksne og børnene fra vores restaurant i Odense. Her får du både møre spareribs, sprøde pommes frites, saftig kylling og frisk salat med - alt sammen til én skarp pris.

Bone’s boxe: Nem take away og lækkert kød

Er det lang tid siden, du har fået et mørt og saftigt stykke kød? Og gider du ikke selv stå for at tilberede og stege det? Så bestil en Bone’s box som take away i Odense. Vores menukort byder på forskellige boxe, hvor du kan vælge det stykke kød, som du savner: Vi laver eksempelvis nogle af de bedste BBQ-spareribs, der er marineret i en velsmagende BBQ marinade.

Hvis du hellere vil have en saftig mørbrad, der er stegt til perfektion af vores grillmestre, kan du også bestille sådan en. Derudover har du mulighed for at vælge, hvilken slags kartofler du vil have til kødet, hvilken sovs du vil kunne dyppe kødet i, og om du vil have en salatboks med fra vores buffet. Med en Bone’s Box får du altså styr på hele aftensmaden nemt og hurtigt.

Rigeligt med mad til små såvel som store selskaber

Vores boxe kommer i forskellige størrelser, så du kan du vælge, hvor mange personer der skal være til. På den måde kan du nyde den gode take away i Odense fra Bone’s, uanset om du er alene eller sammen med venner eller familie. Udforsk det store udvalg af vores retter, og bestil til både store og små selskaber.

Husk også desserten

En lækker dessert er den perfekte måde at slutte måltidet af på. Husk derfor, at du også kan bestille både lækker is og frisk cheesecake, som du kan nyde efter hovedmåltidet. Så kan du ligge på sofaen og nyde resten af aftenen, imens du bliver ekstra forkælet.

Køb take away i Odense til enhver anledning

Amerikansk BBQ passer rigtig godt til mange forskellige anledninger. Uanset om det er til Super Bowl, fødselsdagsfesten, fredagshyggen eller noget helt fjerde, så kan vi klare aftensmaden for dig. På den måde kan du slappe helt af i dagens anledning og endda slippe for den store og trælse opvask.

Nem, hurtig og lækker take away i Odense

Hos Bone’s har vi gjort det nemt for dig at bestille take away i Odense. Det eneste, du skal gøre, er at lægge din ordre online. Så sørger vi for at lave maden klar til dig, kort tid efter du har bestilt din take away. Du kan også vælge et specifikt tidspunkt, hvor du gerne vil afhente maden - så gør vi den klar, og du får varm mad med ud ad døren. Har vi ikke helt nået at få maden klar, kan du dykke ned i vores salatbar og blande en salat box.

Så hvad venter du på? Besøg en af de hyggeligste restauranter i Odense C. Uanset om du ønsker at spise inde eller ude, så har vi et bord eller en take away box klar til dig. Har du nogle spørgsmål eller særlige ønsker, er du mere end velkommen til at henvende dig telefonisk til restauranten på 66 11 18 16.

Du kan også spise på vores restaurant

Vores restaurant i Odense ligger centralt i midtbyen, og du er derfor ikke langt fra hverken butikker eller barer. Du kan derfor vælge at spise på restauranten i stedet for at tage maden med hjem. Du kan gå direkte fra shoppingturen og ind på restauranten. Er du ikke helt klar til at tage hjem, når vi lukker? Så har du ikke langt fra alle de mest populære barer i byen, hvor du kan få både kolde øl og drinks. Book et bord hos os i dag.

Du kan finde vores restaurant på adressen: Vindegade 53. Vi glæder os til at se dig - uanset om du kommer for at blive eller for at tage maden med hjem.