Take away Bestil bord

Take away i Randers

Har din ægtefælle, din kæreste eller din roomie tildelt dig opgaven at finde en nem, hurtig og selvfølgelig velsmagende løsning på, hvad I skal spise til aftensmad? Eller er situationen, at du foretrækker at holde familiefødselsdagen hjemme i vante rammer i stedet for på restaurant? Så fortvivl ikke – vi tilbyder nemlig mange af vores menuer som take away i Randers.

Det eneste, du skal gøre, for at få vores take away i Randers, er at bestille og efterfølgende afhente maden i vores restaurant på Juventusvej 3 - så er der klar til servering. På den måde slipper du for flere timers madforberedelse, og du kan koncentrere dig fuldt ud om hyggen. Du kan tage et kig på vores udvalg af menuer til take away i Randers her.

Vælg take away i Randers fra et stort menukort

Vi har sammensat et stort udvalg af menuer, du kan få som take away i Randers. Vi kalder dem for Bone’s Boxe, og de indeholder alt det, du skal bruge, til at holde en fantastisk middag for hele familien. Du får nemlig både mørt kød, sprøde kartofler, dyppelse og frisk salat med i købet. Du kan finde alle vores lækre Bone’s boxe her og vælge din favorit.

Populært take away i Randers

Det er garanteret ikke hver dag, at du vil have det samme til aftensmad, og derfor har vi samlet et stort udvalg af forskellige retter. Hos os kan du vælge mellem noget af det bedste og mest populære take away i Randers, der alt sammen tager inspiration i den amerikanske madkultur. Du kan blandt andet bestille saftig kylling, mørt kød, frisk salat, sød dessert og meget mere. Udforsk dine muligheder for take away i Randers fra Bone’s herunder.

Kød: Mørbrad og spareribs

Hvis din mund løber i vand efter noget lækkert og saftigt kød, så er Bone’s uden tvivl det rigtige sted at bestille take away fra. Hos os kan du nemlig finde et stort udvalg af forskellige kødretter, der kommer i vores populære Bone’s boxe, hvor du får hele pakken med kartofler, dyppelse og salat.

Vi kan til hver en tid anbefale vores spareribs, som findes i flere forskellige størrelser. Du kan finde alle vores hovedretter og menuer her.

The Big Boy Burger

Hvis du trænger til en klassisk, amerikansk burger, bør du prøve vores Big Boy Burger. Som det fremgår af navnet, så er det her en burger, der kan stille selv den værste sult. Du får en stor bøf på 170 gram, og vi har selvfølgelig ikke sparet på den sprøde bacon. Derudover er der friske tomater, løg, drueagurk og ost i burgeren. Du får også en stor omgang sprøde pomfritter og en valgfri dip med i købet.

Er det ikke helt nok for dig? Så kan du naturligvis købe en ekstra portion pomfritter eller en anden slags kartofler samt en stor salatskål, som du selv kan blande. Du kan tilføje salat og ekstra kartofler her. Derudover må du ej forglemme den vigtige dessert.

Side orders: Stiller den sidste sult

Er du lækkersulten efter nogle snacks, kan du med fordel tage et kig på vores side orders. De er nemlig perfekte til at stille den sidste sult efter hovedmåltidet eller til at spise under god film eller en spændende fodboldkamp. I vores menukort for side orders kan du finde meget forskelligt. Blandt andet har vi lækre chili cheese tops, kyllingevinger, friturestegte løgringe og meget mere.

Køb en stor sodavand til hele familien

Når du bestiller take away i Randers fra Bone’s, så forlader du restauranten med et godt måltid. Derfor er det godt at have nogle iskolde drikkevarer med hjem også - og det kan du naturligvis bestille hos os. Forkæl dig selv lidt ekstra, og bestil en stor, brusende Pepsi eller Faxe Kondi sammen med din take away i Randers.

Take away fra Bone’s: Nemt og ligetil

Hvis du ønsker at bestille take away i Randers, kan du naturligvis klare det online. Du kan vælge din favorit fra et stort menukort, og det eneste du skal gøre, er at afhente maden i restauranten. Vi sørger for at have hele det lækre måltid klar til dig, når du kommer, så du slipper for besværet. Vi glæder os til at se dig.

Bestil take away i Randers fra Bone’s

Hvis du ikke allerede er blevet sulten af at læse om vores lækre mad til take away i Randers, så bliver du det med garanti, når du ser vores udvalg. Du kan nemlig se billeder af vores menuer, så du kan se, hvad du får med ud ad døren, når du bestiller take away fra os.

Vil du gerne spise på restauranten?

Hvis du trænger til at spise ude, kan du selvfølgelig også gøre det hos os. Vi har nemlig en hyggelig restaurant i Randers beliggende på Juventusvej 3, hvor du kan tage venner eller familie med ind til en hyggelig aften. Vi har oven i købet faciliteter for børn, så de kan lege rundt, imens I nyder et godt måltid med en god flaske vin. Se vores menukort, og bestil et bord i dag.